POLITIKA KOLAČIĆA

U vidu unapređenja korisničkog doživljaja koristimo kolačiće

Privatnost

Politika privatnosti za Hapro-s

U kompaniji Hapro-s dostupnom na www.hapro-s.co.rs prezentaciji privatnost posetilaca je jedan od glavnih prioriteta. Ovaj dokument o politici privatnosti sadržava podatke o informacijama koje Hapro-s prikuplja i kako se iste koriste.

Ako imate dodatnih pitanja ili Vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova pravila privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrede za posetilace naše web stranice u vezi s podacima koje su podelili ili je prikupio Hapro-s. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice. Naša pravila o privatnosti izrađena su uz pomoć Besplatnog generatora pravila o privatnosti.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice prihvaćate našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo

Podaci koje od Vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traže biće Vam objašnjeni kada se od Vas isti traže.

Ako nas kontaktirate direktno, možemo doći do dodatnih informacija o Vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam šaljete, odnosno sve druge informacije koje odlučite podeliti.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Održavamo našu web stranicu
  • Poboljšanje i proširivanje web stranice
  • Analitika korišćenja web stranice
  • Razvoj novih proizvoda, usluga i funkcionalnosti
  • Komuniciranje sa Vama, u marketinške i promotivne svrhe
  • Slanje e-mail poruka
  • Pronalaženje i sprečavanje prevara

Log Datoteke

Hapro-s sledi standardni način korištenja log datoteka. Ove datoteke zapisuju posetilace kada posećuju web stranicu. Sve hosting kompanije to rade i to je deo analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu pretraživača, pružaoca internetskih usluga (ISP), datum i vreme, prethodnu i sledeću stranicu i eventualno broj klikova. Zapisi nisu povezani sa podacima koji Vas mogu osobno identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web monitori

Kao i svaka druga web stranica i Hapro-s koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za sačuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i otvorenih stranica. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva.

Za detaljnije informacije o kolačićima pročitajte članak o kolačićima na web stranici TermsFeed.